Bells- GEN 1, DEL 1

Welcome, här är mitt current household för tillfälligt...
 
Namn: Savanna Bell
 
Personlighet: Atletisk, bra sinne för humor, klumpig, lätt imponerad, miljövänlig
 
Biografi: Savanna har altid tyckt att livet vart underbart, även i motgångarna. Uppväxten i Starlight shores med sina kändisföräldrar var allt annat än glamouröst. Hon var ett ensambarn och var oftast hemma själv med barnflickan, vilket gjorde henne uttråkad i längden.
  Så då började hon i fotboll. Hon spelade i flera år tills hon skadade knät. Då insåg hon att hon inte hade någon form utav framtid planerad. Istället så hade hon trott att han skulle komma in i landslaget. Så hon bestämde sig för att flytta till den lilla staden Twinbrook. Hon fick ärva hennes mormors gamla stuga, vilket var perfekt eftersom att hon älskade landet och ville inte bo i en storstad längre.
 
 
 
När hon hade vart på besök i den lilla stugan i barndomen så såg hon bara ett gammalt hus. Men nu så såg hon potential. Om hon målade om, planterade lite blommor, köpte nya möbler och rengjorde hela stället så skulle det bli ett jätte mysigt ställe.
 
 
 
Så efter några besök in till staden och flera dagars arbete så var stället som nytt igen...nu hade Savanna äntligen tid över till att upptäcka staden.
 
 
Det var ju en självklarhet att hon skulle skaffa ett gymkort, även om hon fortfarande hade problem med knät så var ju träning hennes största intresse. Savanna tänkte även att det skulle vara ett bra sätt att träffa nya människor.
 
  
Hon hittade även ett ledigt jobb i tidningen, kanske inte riktigt det hon hade tänkt sig... Men det var nära hemmet och hon fick en lön. Så en diskare på ett snabbmatställe kanske inte var så dumt iallafall. Hon tycker ju faktiskt om pommes!
 
 
När hon inte arbetar så undehåller hon sig gärna på festivaler, där hon kan möta människor...och kanske även den rätta..
Allmänt, Familjen Bell | familj, household, the sims 3 | |
Upp